ESTAMOS AMPLIANDO LOS RECURSOS DE TRABAJO CON MADERA

Fa uns dies ens va arribar un nou carregament on hem invertit en una nova màquina per fer feines amb la fusta que ens van sortint de la serradora.

Sempre ens ha agradat treballar amb la fusta, al principi pensem a afegir la serradora a la fàbrica per poder preparar les bigues de les teulades que fem nosaltres mateixos. Després d'un any experimentant amb aquesta nova incorporació, ens vam adonar que a més de les bigues, també podríem treure els entaulats que solem fer servir per recobrir els sostres. Així que hem invertit en una fresadora per fer les puntes que cal tenir a la fusta per fer aquest tipus de sostre.

Aquest serà un nou servei que oferirem als nostres clients.

Aviat la muntarem i la posarem en marxa, i sempre compartim el nostre dia a dia a instagram, per si vols ser el primer a assabentar-te!

De moment, la nostra primera idea de disposar nosaltres mateixos les bigues requerides en un projecte en què treballem com a constructors, està tenint molt bona acollida.

Si vols formar part del poble Bioterre i estar informat de tot, el nostre dia a dia, novetats, què fem, on som, ofertes… segueix-nos la pista de ben a prop subscrivint-te a la nostra newsletter, prometem no fer spam, i seguint-nos a instagram @promocionsbioterre ! 

A reveure volgut poble.

M.