La nostra història

Promocions Bioterre és una petita empresa familiar fundada pel meu pare com a resultat d'anys d'experiència al sector de la construcció i una trobada casual que es va tornar una amistat de tota la vida.

El meu avi, havent viscut les derivacions de la guerra a primera mà, ràpidament es va posar a construir cases per llogar a causa de la gran demanda urgent a la postguerra, posant en marxa diversos negocis al poble, tots a càrrec dels seus familiars més propers, fent ell mateix les reformes i construccions necessàries.

El meu pare va anar seguint els seus passos atès que tenia gran interès per l'arquitectura fins que es va fer amic d'un arquitecte que practicava ecoarquitectura. Aquest va comprar una de les masies del meu avi i ens va trucar per ajudar-lo a construir casa seva, moment en què coneixem i prenem contacte amb l'arquitectura orgànica.

La nostra família, que sempre havia treballat amb la terra i la ramaderia, vam connectar amb els principis de la construcció sostenible i així va ser com el meu pare, influenciat per aquest amic de l'ecoarquitectura, Gabi Barbeta, van fundar junts la primera fàbrica de BTC a Espanya, la que avui dia continua sent l'única màquina automàtica d'invenció pròpia. I mentre portava una bioconstructora associat amb arquitectes que experimentaven amb dissenys orgànics fora del que era convencional, fabricava blocs de BTC Bioterre® a demanda.

Jo per part meva, vaig créixer en aquest ambient fabricant blocs amb el meu pare de petit. Així que en créixer, vaig anar seguint els seus passos, aprenent totes les tècniques de construcció artesanal.

Actualment em dedico a l'empresa, a poc a poc prenent el seu relleu i fent-me càrrec del que va començar el meu pare, amb la idea de fer créixer la nostra fàbrica prioritzant el nostre potencial. Crec fermament que és possible millorar la qualitat de vida mitjançant una construcció que afavoreix la bona salut dels residents.

I així a poc a poc anem ampliant els nostres serveis per oferir als nostres clients productes de la nostra serradora.


FAMÍLIA I CULTURA

A la nostra empresa valorem la Família i la Cultura, per a nosaltres, és el pilar que ens sustenta i ens ha portat fins aquí, és la nostra prioritat que cuidem i protegim per sobre de tot, i ens alegra poder treballar per a les famílies que volen construir un lloc segur on criar la pròpia família i crear la seva cultura familiar.

COMPROMÍS

El Compromís per a nosaltres és un valor que guia les nostres relacions i procurem cultivar en tot allò que depèn de nosaltres, és per això que ho valorem amb serietat i responsabilitat. Tot compromís adquirit ha de ser complert.

HONESTITAT

L'Honestedat és el valor que mou les nostres activitats del dia a dia, ens agrada ser justos i veritables en tot allò que fem i diem buscant millorar com a persones i empresa, incloent el que esperen rebre de nosaltres els nostres clients en qualitat del servei al client.

ECOLOGIA I SUBSTENTABILITAT

L'Ecologia i la Sostenibilitat és el pilar que mou la nostra empresa, portant els nostres productes i serveis cap a un món on l'home i la natura poden viure en harmonia i salut, bé avui bé per als nostres néts i besnéts.

Francesc Armengol Roca
Francesc Armengol Roca
12/02/2024
Molt bon tracte, serietat en tot el procés i bon material. Del tot recomanable
José María Romeu
José María Romeu
14/12/2023
Los lideres de la construcción ecológica en España!
Gustau Zariquiey Esteva
Gustau Zariquiey Esteva
24/11/2023