TRANSPORT

Benvolgut client, tenim tres opcions per servir-te amb el transport:

1ª opció: Recollida a la nostra fàbrica

Pots venir tu mateix a recollir la teva compra, t'enviarem per email a la confirmació de la mateixa, les dades que necessites com a pes i mesures de cada palet i ubicació exacta.

Segons els teus recursos ens avises si vindràs amb un camió o si contractaràs un transportista o tràiler per a la recollida. Tingues en compte que disposes de 15 dies per recollir-lo o sol·licitar devolució.

Si per algun motiu creus que et serà impossible dur a terme la recollida, pots entrar en contacte amb nosaltres i sol·licitar el transport, dins dels 15 dies post-compra.

 

2ª opció: Necessito transport (només a la província de Girona))

Si selecciones aquesta opció, ens posarem en contacte amb tu, t'enviarem pressupost i el facturarem a part de la compra si acceptes el pressupost.

Els nostres recursos per servir la teva compra són limitats però adaptables.

Disposem de dos camions amb grua i sense el que pot facilitar la descàrrega si és necessari. I si el lloc de lliurament disposa de recurs per a descàrrega, el camió sense grua té més capacitat. T'ho detallem a continuació:

*Tingues en compte que el preu del transport és per viatges de cada camió (anada i tornada) i no per quantitat de palets carregats. Pagaràs el mateix si el camió va al màxim o amb només un palet!

– Camió sense grua, capacitat per a 10 palets i requereix mitjà de descàrrega disponible al lloc de lliurament.

– Camió amb grua, capacitat per a 6 palets.

Aquests es poden combinar segons la quantitat de compra i el lloc de lliurament exacte. Per exemple, per a una entrega de gran quantitat on no hi ha recurs per a descàrrega, es pot fer amb els dos camions junts.

3ª opció: Per fora de Girona: Transport extern

T'aconseguirem un tràiler o un altre mitjà de transport necessari segons el lloc de lliurament o el teu pressupost per a transport.

Lliuraments per a Barcelona Centre a Consultar.